Kireçlenme Ne İyi Gelir
Kireçlenme, kemiklerin ucunda vaziyet saha kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıdem bir rahatsızlıktır. Giderek kötü revişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye kellelayabilir. Bu pozisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkadınr. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha zait görülür. Başkaca ağırbaşlı eşya üstlenmek kabilinden kızgın fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, daha zait rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da temel nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve kelleinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve genetik yatkınlıklar riski pozitifrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Bol bol ab tüketin. Kez, eklemlere payanda esenlar. Bu yüzden her devir en az 8 bardak ab ciğermek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde benzin, kefir, katık kabilinden yüce kalsiyumlu besinler bile, kemik esenlığına katkı esenlar. Sebze ve semere tüketin. Kemik esenlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin dengeli bir şekilde kırmızıınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüce olan zerzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvani proteinlerin zait alımı sonucunda idrarla beraberinde kalsiyum atımını pozitifrır. Kemik esenlığını gözetmek ciğerin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein bakımından kibar bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini pozitifrın. Omega 3 bakımından kibar olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çkamer ciğerin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla başüstüneğu ciğerin, kemiklere payanda evet. Başkaca kireçlenmeden meydana gelen dertlara ve şkonukinliğe bile dobra gelir. Kaide kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen çatlakştırmalara bakarak semere ve zerzevat bakımından kibar beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin çarpıcı bileşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak kabilinden sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.
Tags: Gelir, Kireçlenme, Kireçlenme Ne İyi Gelir Hakkında Bilgi, Kireçlenme Ne İyi Gelir Kısaca Özet, Kireçlenme Ne İyi Gelir Nedir