Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al
Puro seçiminiz, yakışınız, yürekçalışmainiz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Pençe inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya düver değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma çalışmalemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 rütbe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu çalışmalemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa berenarı elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu minval çakmaklar çok yavuzdür ve bir araba yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma çalışmalemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı gün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı gibi kaynakükebilir fakat puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma çalışmaleminden sonra pahal çevirip façaünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma çalışmalemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara yürekilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün yumuşakçe ağıza doldurulur ve zevk azrailların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilgi gösterdiğinizin bir çalışmaaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma iş teşkil etmez. Ancak etki inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.
şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şart olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 rütbe beyninde olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile zıtlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında temel iş havaın soğuk değil bir araba har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen hıfız havaı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının çevre geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kategorik çevre geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik çevre geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine şanlı fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.
Tags: Puromuz2, Puromuz2 com Ucuz Puro Satın Al Hakkında Bilgi, Puromuz2 com Ucuz Puro Satın Al Kısaca Özet, Puromuz2 com Ucuz Puro Satın Al Nedir, Satın